2024. április 20., szombat, Tivadar
hu ro
Szervezeti felépítés >
Kultúrotthon >
HELYI VÁLASZTÁSOK 2024 >
Községvezetés >

 
2018. 03. 21.

Pályázati felhívás

 

Csíkszentimre Község Polgármesteri Hivatala pályázatokat hirdet, a 350/2005-ös törvény alapján. Vissza nem térítendő támogatás igényelhető a 2018-as évben a következő kategóriákban:

 

Kulturális pályázatok

1.Hagyományörzés, a helyi közösség identitásának megőrzése, fejlesztése és támogatása céljából, valamint a társadalmi- gazdasági-kulturális életbe való integrálása.

 

  1. Kulturális jellegű rendezvények, amelyek a régió kulturális fejlődését segítik, rendszeres vagy eseti műkedvelő hagyományőrző programok, valamint népművészeti örökségünk bemutatását célzó rendezvények.

 

Sport pályázatok

1.”Sport mindenkinek”, olyan sportesemények szervezése, amelyek alternatívát nyújtanak a szabadidő eltöltésére, valamint sportfelszerelés vásárlásához nyújtott támogatás.

 

Önkéntes Tűzoltó egyesületek részére

1.Orszagos es nemzetközi versenyeken való részvétel, azon egyesületek számára, amelyek megelőző és mentő tevékenységet végeznek tűzeseteknél. Azon személyek kiválasztása és felkészítéssé, akik képviselik a szervezetet, országos és nemzetközi felkészítőkön.

 

Mezőgazdasági tevékenységgel bejegyzett egyesületek részére

1.Tejbegyüjtő központok felszerelésének a megvásárlásához gyújtott támogatás.  

 

A pályázatok leadási határideje: 2018. április 23, 16 óra, Csíkszentimre Polgármesteri Hivatala székhelyén, a közbeszerzés és beruházás szakirodában, papír formátumban, valamint elektronikusan az office@csikszentimre.ro vagy primaria@santimbru.ro e-mail-címek valamelyikére.

 

Eredményhirdetés 2018 május 2-án, 12 óra.

 

A pályázati útmutató és az űrlapok igényelhetőek Csíkszentimre Polgármesteri hivatala székhelyén valamint az office@csikszentimre.ro vagy a primaria@santimbru.ro e-mail címeken.

< Vissza